BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İSU yöneticileri vatandaştan para mı istiyor?

Dolandırıcılar bu seferde İSU Genel Müdürlüğü yöneticilerinin isimlerini kullanarak yardım adı altında vatandaştan para istiyorlar. Bu konuda uyarı geldi ve para istendiğinde derhal polise bilgi verilmesi istendi. 

03 Kasım 2023 18:42
İSU yöneticileri vatandaştan para mı istiyor?

İSU adına yapılan açıklamanın içeriği şöyle:

Son günlerde bazı şahısların; iş insanları ve hayırseverleri İSU Genel Müdürlüğü yöneticilerinin isimlerini kullanarak arayıp çeşitli gerekçelerle para yardımı talebinde bulundukları ve bu şekilde dolandırıcılık yapmaya çalıştıkları, kurumumuza gelen geri bildirimlerden anlaşılmıştır.

İSU Genel Müdürlüğü ve yöneticileri hiçbir şekilde vatandaşlardan para yardım talebinde bulunmaz. Böyle durumlar ile karşılaşan iş insanları ve hayırsever vatandaşlarımızı dikkatli olmaya davet ediyoruz. Bu tür para isteme talebi ile karşılaşan vatandaşlarımıza, dolandırıcılara itibar etmemelerini ve durumu vakit geçirmeden ilgili kurumlara bildirmelerini rica ediyoruz. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.