BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Kocaelili balıkçılar Hatay’dan kupayla döndü

Kocaeli Sportif Olta Balıkçılığı Spor Kulübü Hatay’da 100. Yıl Balık yakalama yarışmasında 2. Oldu ve ilimiz kupayla döndüler.  

02 Kasım 2023 14:46
Kocaelili balıkçılar Hatay’dan kupayla döndü

Osmaniye Surfcasting Balık ve Spor Kulübünün düzenlediği, Arsuz Belediyesi ve İskenderun Deniz Ticaret Odası’nın destekleri ile gerçekleşen 3. Osmaniye Olta İle Balık Yakalama Yarışmasına ilimizi temsilen 4 takımla katılım sağlayan Kocaeli Sportif Olta Balıkçılığı Spor Kulübü sporcuları 75 takımın katıldığı yarışmada gece boyu mücadele edip 2.oldular. 

YAKALADIKLARI BALIKLARLA TOPLADIKLARI 140 PUAN İLE

Cumhuriyetimizin 100.yılı ve deprem şehitleri anısına düzenlenen yarışmaya en uzak mesafeden katılan Kocaeli Sportif Olta Balıkçılığı Spor Kulübü Başkanı Kadir Cihan Pestil, Başkan Yardımcısı İrfan Biricik yakaladıkları balıklarla topladıkları 140 puan ile yarışmayı 2.olarak tamamladılar ve ilimize bir kupa daha kazandırmış oldular.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.