BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İmamoğlu’nun gönderdiği karalahana fideleri İzmit’te dağıtıldı

İzmit Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin kendi serasında üretilen karalahana fidelerini Alikahya merkez, Kuruçeşme ve İzmit’te vatandaşlara ücretsiz olarak dağıttı 

31 Ekim 2023 07:15
İmamoğlu’nun gönderdiği karalahana fideleri İzmit’te dağıtıldı

Tarımsal kalkınmayı desteklemek adına çalışmalarına devam eden İzmit Belediyesi, vatandaşlara 150 bin adet fide dağıttı. Üreten belediye İzmit Belediyesi, üretime ve üreticiye verdiği desteklerine devam ederken son olarak kentin farklı noktalarında vatandaşlara karalahana fidesi dağıttı. İstanbul Büyükşehir Belediyesinden ücretsiz olarak alınan 150 bin adet fide vatandaşlara hibe olarak dağıtıldı.

BELSA ÖNÜNDE KURULAN STANTLARLA

İzmit Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri ve İzmit Çınar Ekibi, Alikahya Merkez, Kuruçeşme Merkez ve Belsa önünde kurduğu stantlarda vatandaşlara karalahana fidesi dağıttı. Vatandaşlar yapılan fide dağıtımından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek İzmit Belediyesine teşekkür ettiler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.