BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Penbegüllü’nün gördüğü işkenceyi anlattı

İdebir’in etkinliğinde 28 Şubat mağduru Gebze Belediyesi eski Başkanı merhum Ahmet Penbegüllü’nün işkence gördüğü gerçeği bir kez daha gündeme geldi. 

25 Ekim 2023 11:45
Penbegüllü’nün gördüğü işkenceyi anlattı

Bilindiği gibi Kısa adı İdebir olan İnsani Değerleri Birleştirme ve Yükseltme Derneği Başkanlığı’nı ilimizde çok tanınan Zeki Canşi üstlenmişti. Canşi okuyan, üreten ve sürekli kendilerini geliştiren isimlerden kurulu bir yönetim de oluşturdu.

VEFA SOHBETİ

Ve bu derneğin ilk sezon Vefa Sohbeti’ adı altındaki etkinliğinin konukları da Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Hukuk Müşaviri Av. Necmi Özen, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi Mahmut Yandık ve sanayici Mehmet Penbegüllü oldu.


ELEKTRİKLİ İŞKENCE

Mehmet Penbegüllü amansız hastalık olan kansere yakalanarak hayatını kaybeden 28 Şubat mağduru ağabeyi Gebze Belediyesi eski başkanı Ahmet Penbegüllü’nün gördüğü elektrikli işkenceden bahsetti. O anlarda herkes hüzünlendi. 

SORU CEVAP ŞEKLİNDE

Kardeş Mehmet Penbegüllü, ağabeyinin işkenceler nedeniyle kansere yakalanarak hayatını kaybettiğinin de altını çizdi. Penbegüllü rahmetle anıldı, diğer konukların iştirakiyle farklı konularda karşılıklı soru cevap şeklinde bir bakıma istişarede de bulunuldu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.