BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Derince’de özel sanat gecesi

Türk Halk Müziği Sanatçısı Ayaz Toprak’ın 25. sanat yılı dolayısıyla düzenlenen program Yenikent Kültür Merkezi’nde gerçekleşti 

26 Eylul 2023 09:41
Derince’de özel sanat gecesi

25. SANAT YILI ETKİNLİĞİ

Kültürel ve sanatsal etkinliklerin hız kesmediği Derince’de bu kez Türk Halk Müziği Sanatçısı Ayaz Toprak’ın 25. sanat yılı dolayısıyla bir program düzenlendi. Kocaeli Erzurumlular Derneği Başkanı Avni Gözütok ve dernek yönetiminin ev sahipliğinde düzenlenen program Yenikent Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, siyasi parti temsilcileri, meclis üyeleri, STK başkan ve yöneticileri ile vatandaşların katılımı ile gerçekleşen programda müzik ziyafeti yaşandı.  

BAŞKAN AYGÜN’ÜN KATILIMIYLA

Şair Osman Nuri Koçak ve Cengiz Çalışkan’ın sunuculuğunu yaptığı Türk Halk Müziği Sanatçısı Ayaz Toprak’ın 25. sanat yılı dolayısıyla düzenlenen programda Ozan Reyhani, Recep Bayram, Cemil Gül ve Yalçın Akbulut da sahne aldı. Programla ilgili bir değerlendirmede bulunan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Erzurumlu hemşehrilerimiz ile bir araya geldiğimiz programda kıymetli sanatçılarımızın eserlerini dinledik. Programda emeği geçen tüm katılımcılara teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.