BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Şanbaz Yıldız’ın adını yaşatacağız

İYİ Parti Kocaeli Parti Sözcüsü ve Medya İlişkilerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Buğra Yiğit Kılıç, kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Şanbaz Yıldız Başkanımızın ismini hep yaşatacağız dedi. 

15 Ağustos 2023 11:32
Şanbaz Yıldız’ın adını yaşatacağız

İYİ Parti Kocaeli Parti Sözcüsü ve Medya İlişkilerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Buğra Yiğit Kılıç'ın yazılı açıklamasının içeriği şöyle: 

Önceki dönem il başkanımız, Yerel Yönetimler Koordinatörümüz Şanbaz Yıldız için gerek taziyede bulunan gerekse de cenaze merasimine katılan İYİ Parti Genel Başkanımız Meral Akşener başta olmak üzere siyasi partilerimizin çok değerli temsilcilerine, il başkanlarımıza, belediye başkanlarımıza, milletvekillerimize, kanaat önderlerine, sivil toplum kuruluşu ve meslek odası başkanlarına, Şanbaz Yıldız’ı seven ve onuna yol yürümüş tüm yakınlarına teşekkür ederiz. Kocaelimizin değeri, yaşamını insanlığa fayda prensibiyle geçirmiş Şanbaz Yıldız Başkanımızın ismini hep yaşatacağız.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.