BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Ünal Özmural: Siyaset uğruna yaptıkları bu manevra siyasi dümendir!

EYT’li işçileri mağdur eden Cumhur İttifakının siyasi rant peşinde olduğunu ifade eden İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Özmural, “Siyaset uğruna yapılan bu manevranın tam karşılığı “SİYASİ DÜMENDİR” dedi 

05 Ağustos 2023 13:27
Ünal Özmural: Siyaset uğruna yaptıkları bu manevra siyasi dümendir!

İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Ünal Özmural, bir süredir gündemde olan EYT’li işçilerin yaşadıkları mağduriyet ile ilgili olarak sosyal medyada yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: Yıllardır EYT’lileri mağdur eden, ancak seçim sürecinde oluşan kamusal baskı nedeniyle geri vites yapıp bu konuyu seçim malzemesi olarak kullanabilmek için seçime kadar öteleyen, ortaya koyduğu sözüm ona çözümle de yeni mağduriyetler yaratan bu siyasi anlayış, şimdi benzeri tiyatroyu Kocaeli'nde sergiliyor.

“SİYASİ RANT PEŞİNDELER”

Kendi belediyelerinde EYT’liler için arazi satışına evet oyu kullanan ama İzmit Belediyesi söz konusu olunca hayır oyu verip aylardır oyalayanlar, yıllarca belediyeye hizmet etmiş insanları mağdur edip, bu enflasyonist ortamda ezdirenlerin bugün neyin peşinde oldukları ortaya çıktı.  ''SİYASİ RANT''

“ÇÖZÜMCÜ BELEDİYE BAŞKANI İMAJI PEŞİNDE”

Seçimi kaybettikleri süreçten bu yana İzmit Belediyesini öteleyen; öteleme yetmez aynı zamanda bir çok alanda köstek olup polemik yaratan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın şimdi çözümcü belediye başkanı imajı peşine düşmüş anlaşılan. Sözüm ona siyasi manevra yapıyor. Siyaset uğruna yapılan bu manevranın tam karşılığı yine kızacaklar ama ''SİYASİ DÜMENDİR'' Bilmem anlatabildim mi?

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.