BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Biz il başkanlarından randevu istemişken koşa koşa Büyükşehir’e gitmeniz çok manidar

EYT’li personellerin mağdur olmasının ardından arsa satışı konusunda fikir değiştiren Cumhur İttifakı’na yüklenen Başkan Hürriyet, “AKP ve MHP İl Başkanlarından randevu istemişken koşa koşa Büyükşehir’e gitmeniz çok manidar” dedi. 

04 Ağustos 2023 07:33
Biz il başkanlarından randevu istemişken koşa koşa Büyükşehir’e gitmeniz çok manidar

İzmit Belediyesinin EYT’li personellerin tazminatlarını ödemek için yapılacak arsa satışlarına Cumhur İttifakı engel olmuştu. Bu süreçte EYT’li personellerin mağdur olmasının ardından arsa satışı konusunda fikir değiştiren Cumhur İttifakı’na tepkiler dinmiyor. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet de konu hakkında sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

“NEDEN AYLARCA OYALADINIZ?”

Başkan Hürriyet yaptığı açıklamada, “AKP Meclis üyeleri; EYT tazminatları için arsa satışlarına aylarca neden onay vermediğinizi ve şimdi ne oldu da onay verme aşamasına geldiğinizi tüm kamuoyuna açıklamak zorundasınız. Neden aylarca oyaladınız? 3 yıl boyunca hizmet araçlarını satın almamıza izin vermeyip zarara uğrattınız, sonra da geri adım attınız ama nafile. Ne yazık ki aynı durumu yaşatıyorsunuz. Üstelik tam da AKP ve MHP İl Başkanlarından randevu istemişken koşa koşa büyükşehire gitmeniz de çok manidar...!” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.