BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Zeki Canşi oğlunu nişanladı

AKP’nin ilimizdeki sevilen isimlerinden biri olan eski il yöneticisi Zeki Canşi, savcı olan oğlu Enes Canşi’yi hakim adayı Ayşe Nil Kayacan’la nişanladı. 

02 Temmuz 2023 22:22
Zeki Canşi oğlunu nişanladı

Bile isteye kimseyi kırmayacak, karıncayı bile incitmeyecek kadar zarif davranışlarıyla tanınan Zeki Canşi, Cumhuriyet Savcısı olarak görev yapan oğlu Enes Canşi’yi, hakim adayı Ayşe Nil Kayacan ile nişanladı. 

Genç çiftin nişan töreni bayramın 3. günü Gaziantep’de aile arasındaki sade törenle gerçekleştirildi. Evlilik yolunda ilk adımı atam genç çiftin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.  

Nişan merasimi doğal olarak kız tarafının memleketi olan Gaziantep’te yerine getirildi, fakat düğün 30 Eylül’de İzmit Antikkapı’da saat 13.00 ile 17.00 arasında gerçekleştirilecek.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.