BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Derince’de AKP’liler piknikte buluştu

Milletvekili Veysel Tipioğlu, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, “Teşkilat Teşekkür Pikniği" programında AK Parti ailesi ile bir araya geldi 

12 Haziran 2023 09:49
Derince’de AKP’liler piknikte buluştu

TEŞKİLAT TEŞEKKÜR PİKNİĞİ

AK Parti Derince İlçe Başkanlığı 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinde görev yapan teşkilat mensupları ve ailelerinin katılımı ile gerçekleşen bir piknik programı düzenledi. Çenedere Mesire Alanı’nda gerçekleşen piknik programı AK Parti Kocaeli Milletvekili Veysel Tipioğlu, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, İlçe Kadın Kolları Başkanı Züleyha Uslu, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sefa Bostan, meclis üyeleri, ilçe yöneticileri, kadın ve gençlik kolları yöneticileri ile teşkilatın kademelerinde görev yapan AK Parti ailesinin yoğun katılımı ile gerçekleşti.

TÜRKİYE YÜZYILI VURGUSU

28. Dönem Milletvekilliği ile Cumhurbaşkanlığı birinci ve ikinci tur seçimlerinin ardından gerçekleşen “Teşkilat Teşekkür Pikniği" programında katılımcılarla tek tek selamlaşan Milletvekili Tipioğlu, Başkanlar Aygün ve Merdan, katkılarından dolayı teşkilat mensuplarına teşekkür etti. Milletvekili Tipioğlu yaptığı konuşmada “Belediye Başkanımız Zeki Aygün ve İlçe Başkanımız Koray Merdan ile birlikte Türkiye Yüzyılı yolunda gösterdikleri üstün gayret ve çalışmalardan ötürü Derince ilçe teşkilatımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

BAŞKAN AYGÜN’DEN TEŞEKKÜR

AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, “Bugün teşkilatımız sayesinde, coşkumuzu ve heyecanımızı karşılıklı paylaşıyoruz. Allah sizlerden razı olsun. Biz biriz, birlikteyiz, birlikte güçlü Türkiye’yiz” dedi. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de yaptığı değerlendirmede seçim sürecindeki gayretli çalışmalarından dolayı teşkilatlara teşekkür ederek “Milletvekilimiz Veysel Tipioğlu ve İlçe Başkanımız Koray Merdan ile birlikte "Teşkilat Teşekkür Pikniği" programına katılarak, seçim sürecindeki özverili çalışmalarından dolayı AK davamıza gönül veren kıymetli teşkilat mensuplarımıza teşekkür ettik” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.