BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Enerji GSK kulübünden bir başarı daha

Cimnastik branşında ilimizi başarı ile temsil eden Enerji Gençlik Spor Kulübü, İstanbulda düzenlenen Aerobik Cimnastik Küçükler Türkiye Şampiyonası 1. Etapta Türkiye 3’üncüsü oldu. 

10 Haziran 2023 17:22
Enerji GSK kulübünden bir başarı daha

Mahalli, ulusal ve uluslararası birçok müsabakalarda ilimizi başarı ile temsil eden Enerji Gençlik Spor Kulübü ilk kez katıldığı İstanbul ‘da yapılan Türkiye genelinde 43 kulüp 130 sporcunun katılım sağladığı Küçükler Aerobik Jimnastik Türkiye şampiyonasında Gurup kategorisinde Türkiye 3’’üncüsü oldu. Güçlü rakiplerini geride bırakarak Türkiye 3’üncüsü olmayı başaran minikler Kocaelimize gurur yaşattı. Kulüp antrenörü ve aynı zamanda kulübün kurucusu İlknur Pala konuyla ilgili yaptığı açıklama da, bu başarının bir ekip ve yoğun çalışmanın ürünü olduğunu söyledi.
 

İLKNUR PALA: GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYORLAR
 

Pala, kulüp antrenörleri, sporcu ve ailelerinin da bu başarıya büyük katkı sağladıklarını ifade eden açıklamasında , ‘’ Yarışmaya katılan tüm sporcularımı yürekten kutluyorum. Gümbür gümbür geliyorlar. Çizgimizi bozmadan, disiplinli bir çalışmayla sporcularımızı hak ettikleri yere getirmek için şartlarımızı sonuna kadar zorluyoruz. İnanç ve azimle çalışmaya devam edeceğiz. Çocuklarımın başarısı Kocaeli’mize hayırlı olsun. Desteğini esirgemeyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Büyükakın ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Küçük yüreklerde büyük sevgiler yarattınız’’ dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.