BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İZSANDER’in pilav gününde anılar tazelendi

İZSANDER-İzmit Sanat Okulu Mezunlar Derneğinin 20.Geleneksel Pilav günü etkinliği çok güzel oldu.  

04 Haziran 2023 06:49
İZSANDER’in pilav gününde anılar tazelendi

İZSANDER-İzmit Sanat Okulu Mezunlar Derneği Başkanı Levent Bahadır ve İzmit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Aktaş'ın ev sahipliğindeki Kocaeli Büyükşehir Belediyesi desteğiyle gerçekleşen organizasyona Mezunlar büyük ilgi gösterdi.

İZSANDER-İzmit Sanat Okulu Mezunlar Derneği Başkanı Levent Bahadır'ın konuşmasıyla başlayan 20.Geleneksel Pilav günü etkinliğine Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Mustafa Soydabaş, İzmit Belediye Meclis Üyeleri Vedat Yoldaş ve Halil Atay, KBB STK Müdürü Samet Şengöz Eski Belediye Başkanları Abdullah Köktürk ve Hikmet Tuncay, Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Ali Korkmaz Emekli Meclis Başkanı Abdurrahman Yılmaz ile İZSANDER Geçmiş dönem başkanları ve yöneticileri ile İzmit MTAL Öğretmenleri ile öğrencileri katıldı. 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Mustafa Soydabaş törende yaptığı konuşmada Mezun olduğu okulla ilgili anılarını anlatırken, yaşayanlara sağlık sıhhat uzun ömür, vefat edenlere Allah'tan rahmet diledi. Konuşmalardan sonra 20.Geleneksel Pilav gününde eski mezunlar ve konuklar etli pilava kaşık sallayıp bol bol hatıra fotoğrafları çekerken seneye buluşmak üzere sözleştiler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.