BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Hürriyet, 29 Ekim Kadınları Derneği Genel Başkanı Sarıhan’ı ağırladı

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, 29 Ekim Kadınları Derneği Genel Başkanı Şenal Sarıhan ve Kocaeli Şube Başkanı Gülşen Müstecaplıoğlu’nu ağırladı 

02 Haziran 2023 12:54
Başkan Hürriyet, 29 Ekim Kadınları Derneği Genel Başkanı Sarıhan’ı ağırladı

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, 29 Ekim Kadınları Derneği Genel Başkanı ve aynı zamanda 25 ve 26’ncı dönem CHP Ankara Milletvekili Şenal Sarıhan ve yönetim kurulu üyeleri ile derneğin Kocaeli Şube Başkanı Gülşen Müstecaplıoğlu’nu makamında ağırladı. Genel Başkan Sarıhan, Hürriyet’e kendi kaleme aldığı ‘Savunma Kürsüsünde Bir Siyasi Dava Avukatının Anıları’ adlı kitabı hediye etti. 

“GÜZEL ÇALIŞMALAR YAPACAĞIZ”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Hürriyet, “İzmit’te kadınların kendi ayakları üzerinde durabilmeleri adına projeler üretiyoruz. Kadınlar bir arada olduğu sürece güçlerine güç katıyor. Sizlerle de ortaklaşa güzel çalışmalar yapacağımıza inanıyorum” dedi. 

“AMAÇ KADIN HAKLARINI SAVUNMAK”

Şenal Sarıhan derneğin Türkiye’nin dört bir yanından 90 kadın kurucu üye tarafından 29 Ekim 2020 tarihinde Ankara’da kurulduğunu ifade etti. Sarıhan, derneğin amacının dünyada ve ülkemizde kadın hareketinin ve Cumhuriyet devrimlerinin kadının toplumsal yaşama eşit katılımı için açtığı yolu izleyerek genelde insan hakları, özelde kadının haklarını savunmak olduğunu kaydetti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.