BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmit Belediyesi, Doç. Dr. Utkan Mutman Parkı açılışı için gün sayıyor

İzmit Unutmaz vizyonu ile çalışmalarına devam eden İzmit Belediyesi ekipleri, Kocaeli İnşaat Mühendisleri Odası eski Başkanı Doç. Dr. Utkan Mutman’ın adını yaşatacağı parktaki çalışmalarda son aşamaya geldi. Parkın kısa süre içerisinde açılması bekleniyor 

31 Mayıs 2023 09:05
İzmit Belediyesi, Doç. Dr. Utkan Mutman Parkı açılışı için gün sayıyor

İzmit Belediyesinin, kente önemli hizmetlerde bulunan Kocaeli İnşaat Mühendisleri Odası eski Başkanı Doç. Dr. Utkan Mutman’ın adını yaşatacağı parkta son aşamalara gelindi. ‘İzmit Unutmaz’ vizyonu ile çalışmalarına devam eden İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin, Gündoğdu Mahallesi’nde Mutman adına inşa ettiği parkın yakın zamanda açılması bekleniyor. Bölgeye derin bir nefes aldıran Doç. Dr. Utkan Mutman Parkı için vatandaşlar, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve ekiplere teşekkür etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.