BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Çetin Sarıca’dan AKP’li Meclis üyelerine

İzmit Belediyesi Başkanvekili Çetin Sarıca, geçtiğimiz gün gerçekleştirilen meclis toplantısında AKP’li meclis üyesinin İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’i eleştirmesine yönelik açıklamalarda bulundu 

12 Mayıs 2023 17:26
Çetin Sarıca’dan AKP’li Meclis üyelerine

İzmit Belediyesi Başkanvekili Çetin Sarıca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda AKP’li meclis üyesinin meclise katılmadığı için İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’i eleştirmesine dair açıklamalarda bulundu. Sarıca paylaşımında şu ifadeleri kullandı; “Belediye meclisimizin AKP'li üyesi kürsüye çıkarak saygısızlıktan bahsetti.  Hem üzüldüm hem de şaşırdım. Saygıdan bahseden AKP'lilerin bu şehre duyduğu saygı'yı (!) anlatmakla bitiremem. 

MİLLETİN PARASINI SAVURANLAR MI SAYGILI

Soralım Bakalım Ne Kadar Saygılılar! Çocuk Evlerimizin daha rahat idaresi için Kreş Müdürlüğüne hayır diyenler mi saygılı? Belediyeyi milyonlarca lira yük altında bırakan araç kiralama garabetinden kurtarmak için araç satın almalarımızı defalarca reddederek, milletin parasını savrulmasına neden olanlar mı Saygılı? 

“DOSYALARI SÜREKLİ KOMİSYONLARA BIRAKANLAR MI SAYGILI?”

Diğer ilçe belediyelerine EYT kredisi veren bankaların, İzmit Belediyesine bu krediyi vermediklerini de bildikleri halde, EYT'lilerimiz mağdur olmasın, sırf mutlu mesut emekli olabilsin diye belediye arazilerimizi değerlendirmek istediğimizde, bu dosyayı sürekli komisyonlara bırakanlar mı saygılı?

“MİLLET SAYGIYI DA SAYGISIZLIĞI DA BİLİYOR”

Hem bu milletin yararına olacak her şeyi reddet, hem milletimizin parasının savrulmasına göz yum! Hem EYT'lileri mağdur et! Hem de kalk kürsüden bize saygılı olmaktan bahset! Bu millet saygının da saygısızlığın da ne demek olduğunu çok iyi biliyor sayın meclis üyem. Ama merak etmeyin.  Çok değil üç gün sonra bunu size milletimiz çok iyi anlatacak.”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.