BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Küçükkaya: Köylülerimiz ve çiftçilerimiz artık mağdur olmayacak

CHP Kocaeli Milletvekili adayı Mehmet Ümit Küçükkaya, Kandıra’da Cebeci ve Babalı sakinleri ile buluştu, çiftçinin kendi köy toprağında yeniden üreterek hem ailesini hem ülkesini kalkındıran taraf olacağını söyledi 

07 Mayıs 2023 05:54
Küçükkaya: Köylülerimiz ve çiftçilerimiz artık mağdur olmayacak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli Milletvekili adayı Mehmet Ümit Küçükkaya, mahalle statüsüne alınan Kandıra’nın Cebeci ve Babalı köyü sakinleri ile bir araya geldi. CHP İl Başkan Yardımcısı Yener Sarıkaya, CHP Kandıra İlçe Yönetimi, CHP Kandıra Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Recep Şenol’un da yer aldığı ziyaretlerde milletvekili adayı Küçükkaya, köy sakinlerinin taleplerini ve çözüm bekleyen sorunlarını dinledi.

KÖYLÜ VE ÇİFTÇİ YENİDEN ÜRETECEK

Köylerin mahalle statüsüne alınmasıyla baş başa bırakıldıkları sorunları anlatan bölge sakinlerini dinleyen milletvekili Mehmet Ümit Küçükkaya, “Diğer köy sakinlerimiz ile yaptığımız buluşmalarda da 2B araziler sebebi ile yaşanan sıkıntıları dinledik. Bununla ilgili meclise hep sizlerin sesini taşıdık, sizlerle kamuoyu oluşturduk. Artık halkın iktidarını kurarak, sizlerin reddedilen ne kadar talebi varsa hayata geçirme zamanı. Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun sizlere selamını getirdim. İktidarımızın ilk 100 gününde atacağımız adımlarla köylülerimiz, çiftçilerimiz kendi topraklarında mağdur değil, yeniden üreten taraf olacak. Ürettiği ile hem ailesini hem ülkemizi kalkındıracak” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.