BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Yıldızlı: Bizim iktidarımızda emekçi hakkını alacak 

CHP Kocaeli Milletvekili Adayı Harun Özgür Yıldızlı eşi Betül Yıldızlı ile birlikte 1 Mayıs İşçi Bayramı’na katılarak emekçilerin bayramını kutladı. İşçilerle kucaklaşan Yıldızlı, “14 gün kaldı. Bizim iktidarımızda işçi, memur emeğinin gerçek karşılığını alacak. Bunun sözünü veriyoruz” dedi  

01 Mayıs 2023 09:31
Yıldızlı: Bizim iktidarımızda emekçi hakkını alacak 

1 Mayıs İşçi Bayramı, tüm yurtta olduğu gibi İzmit’te de coşkuyla kutlandı. İzmit Yahya Kaptan Mahallesi’nde, DİSK-KSEK-TMMOB ve TTB öncülüğünde gerçekleştirilen 1 Mayıs İşçi Bayramı’na CHP Kocaeli Milletvekili Adayı Harun Özgür Yıldızlı da eşi Betül Yıldızlı ile birlikte katılarak emekçilerin bayramını kutladı.

İŞÇİLERLE KUCAKLAŞTI

Yahya Kaptan Groos Market önünde toplanan işçi ve memur sendikaları ile STK’ları tek tek dolaşan Yıldızlı, tüm emekçilerin bayramını kutladı. Sendika başkanları ve işçilerle görüş alışverişinde de bulunan Yıldızlı, 14 Mayıs seçimleri sonrası emeğin hakkını layıkıyla alacağını belirterek şunları söyledi:

EMEĞİN YANINDAYIZ

 “Bizim yerimiz belli. Her zaman yanınızda olduk. Biz her zaman emeğin, emekçinin yanında olduk. Emeğin en yüce değer olduğunu biliyoruz. Bu ucube başkanlık sistemi ne emek ne de emekçi bıraktı. Sendikalar greve çıkacak, grevi yasaklıyorlar. İşçinin, emekçinin aldığı ücret enflasyon karşısında kuşa dönüyor. Bizim iktidarımızda işçi hakkını alacak, memur hakkını alacak. Bunun sözünü veriyoruz.’’ Milletvekili Yıldızlı, daha sonra işçilerle birlikte yürüyerek, kutlamanın yapıldığı Yahya Kaptan Pazar alanına geçti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.