BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Uzman Opr. Dr. Ali Hürmeydan emekliye ayrıldı

Kocaeli’nin en çok tanınan doktorlarının başında gelen Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Opr. Dr. Ali Hürmeydan 1980 yılında Dicle Üniversitesi’nden mezun oldu. 1986 yılında bir yıl Derince Askeri Hastanesi’nde görev yaptıktan sonra Kocaeli Devlet Hastanesi’ne geçti.  

01 Nisan 2023 08:01
Uzman Opr. Dr. Ali Hürmeydan emekliye ayrıldı

1987-2013 yılları arasında Kocaeli Devlet Hastanesi’nde görev yapan Hürmeydan 2013 yılında hastaneden ayrılarak bir grup doktor ile birlikte ilimizin en eski ve köklü hastanelerinden olan Atakent Cihan Hastanesi’ni kurdu. 

Hastanenin Kurucu ortağı Hürmeydan Kocaeli’nin sevilen iş insanı Kemalettin Akkurt’un hastaneyi satın almasından sonra da Başhekimlik görevini bir dönem sürdürdü. 

Ali Hürmeydan aynı zamanda Özel Atakent Cihan Hastanesi’nde Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı olan eşi Uzm. Dr. Lale Makbule Hürmeydan ile birlikte çalışmalarını sürdürmekteydi. 

Hürmeydan çiftinin emeklilikle ayrılmaları sebebiyle hastane yönetimi tarafından düzenlenen törene hastane yöneticileri, doktorlar ve çalışanlar yoğun ilgi gösterdi.

Törende konuşma yapan ve plaket ile çiçek takdim eden Yönetim Kurulu Başkanı Kemalettin Akkurt : ‘’ Ali Hürmeydan ile Lale Makbule Hürmeydan’a üstün başarı ve hizmetleri için teşekkür ederiz. Bu kentte sevilen ve saygı duyulan hastanemizin kurucularından ve ortaklarından olan değerli ekip arkadaşlarımız meslek hayatları süresince onbinlerce insanın sağlık problemlerini çözerek şifa kattılar. Hem hastanemize hem de kentimize hizmetlerinden dolayı kendilerine ne kadar teşekkür etsek azdır. ‘’ diye belirtti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.