BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Yeniden Refah’ta Cumhur İttifakı öfkesi: CHP için çalışacağım

Yeniden Refahlı eski yöneticilerden Niyazi Ataseven, Cumhur İttifakı’na katılma kararına tepki gösterdi. Bundan sonra CHP için çalışacağım dedi. 

24 Mart 2023 22:30
Yeniden Refah’ta Cumhur İttifakı öfkesi: CHP için çalışacağım

Fatih Erbakan’ın Cumhurbaşkanlığı’na adayım, 100 vekil verseler de son 20 yılın günahına ortak olamayız dedikten sonra son dakikada Cumhur İttifakı saflarına geçmesi Yeniden Refah’ta şok etkisi yarattı. Birçok kişi asla Tayyip Erdoğan’a oy vermeyiz şeklindeki sözlerle tepkilerini dışa vurdu. 

Yeniden Refah’ın eski yöneticilerinden Niyazi Ataseven’de ‘Bundan sonra CHP için çalışacağım. Böyle tutarsızlık olmaz, canımızı sıktılar, asabımızı bozdular. Açıkça söylüyorum bundan sonra CHP için çalışacağım’ dedi.

Yeniden Refah’ta istifa etmeyi düşünen, istifa etmese de asla Tayyip Erdoğan’a oy vermeyeceklerini söyleyenlerin oranı da hayli yüksek. Erbakan Hoca’nın sağlığında AKP’ye oy vermek demek, İsrail’e oy vermek demektir. AKP’ye oy vermek cehenneme bilet almak demektir dediği de biliniyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
DUNYACEBIMDE 2023-03-24 22:58:11

BASPARMAKLAR ASAGIDA