AK Parti İl Başkan Yardımcılığı görevinden milletvekili aday adayı olmak için istifa eden Zeki Canşi, Mazlum-Der ve Ağrılılar gibi derneklerin uzun yıllar başkanlığını üstlenmiş popüler bir isim.
HEP GÖREV YAPTIM, HİÇ GREV YAPMADIM
Son 20 yıldır da yerel gazetelerde düzenli olarak makale yazan Zeki Çanşi’nin sıcak ve samimi bir şekilde karşılandığı Kocaeli İlim Yayma Cemiyeti’nde AK Parti kurulduğundan beri içindeyim ve hep görev yaptım, hiç grev yapmadım şeklindeki sözleri de dikkat çekiciydi.
BAŞKAN UTAŞ VE YÖNETİMİNE DESTEK TEŞEKKÜRÜ
Kendisinden emin ve keyifli görünen Zeki Canşi, İlim Yayma Cemiyeti ziyaretinden sonra yaptığı açıklamada şöyle konuştu: Başkan Fevzi Utaş'ın şahsında tüm yönetim kurulu üyesi kardeşlerime şükranlarımı arz ediyorum. Misafirperverlikleri ve destekleri için şükranlarımı arz ediyorum.
.jpg)
Büyükakın’dan metro ve otobüs sürücü koltuğuna oturmak isteyen kadınlara çağrı
İzmit’te ücretsiz yüzme eğitimi başladı
Tepkiler yöneticilere 30 bin TL zam teklifini geri çektirdi
Gölcük’te terk edilmiş bir bina daha yıkıldı







