BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Fatma Kaplan Hürriyet ve Mansur Yavaş Kahramanmaraş’ta

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, koordinasyonun büyük kısmını Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın yürüttüğü Kahramanmaraş’ta depremzedeler için oluşturulan bölgeye giderek çalışmalar hakkında bilgi aldı 

18 Şubat 2023 08:52
Fatma Kaplan Hürriyet ve Mansur Yavaş Kahramanmaraş’ta

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Kahramanmaraş ve çevre illerde meydana gelen büyük deprem felaketinin yaralarını sarmak için bölgede ilk günden itibaren çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Çalışmaların Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın koordinesinde yürütüldüğü Kahramanmaraş’ta depremzedeler için oluşturulan bölgeye giden Başkan Hürriyet, buradaki çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

“BÖLGEDE İNCELEMELERDE BULUNDUK”

Deprem bölgesindeki çalışmalar ile ilgili sosyal medya hesaplarından kamuoyuna bilgi veren Başkan Hürriyet, “Kahramanmaraş deprem bölgesinde ilk günden bu yana çalışmalarını sürdüren CHP Zonguldak Milletvekilimiz Ünal Demirtaş ve CHP Trabzon Milletvekilimiz Ahmet Kaya ile birlikte, 12 Şubat CHP İlçe Başkanımız Ünal Ateş eşliğinde bölgede incelemelerde bulunduk” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.