BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Sigaradan kapatılan Benzin Kafe’de sigara içmek serbest!

Geçen yıl Haziran ayında sigara içildiği gerekçesiyle 10 günlük kapatma cezası verilen Benzin Kafe’de anlaşılan ders alınmamış. Zira hala sigara içiliyor. 

11 Ocak 2023 11:19
Sigaradan kapatılan Benzin Kafe’de sigara içmek serbest!

İzmit’in merkezi Karabaş Mahallesi Ekşi İş Merkezi'nde hizmet veren Benzin Cafe’ye sigara yasağına uymadığı gerekçesi ile geçen yıl 10 günlük kapatma cezası verilmişti. İki gün önce aynı kafede sigara ve nargile içildiğini görenler bu durumu kayda da aldı. Üstelik sigara içenler arasında polislerde vardı.

Görünen o ki Benzin kafede sigaradan ceza almak caydırıcılık etkisi yaratmadığı gibi tam tersine için için keyfinize bakın düşüncesine yol açmış durumda! Bakalım sigara yasağını denetlemesi gereken yetkililer ne yapacaklar? Bekleyelim görelim.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.