BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Kocaeli Arama ve Kurtarma Derneği kuruldu

Ülkemizde ve diğer ülkelerde meydana gelen doğal afet, savaş ve olağan zamanlarda arama ve kurtarma ekipleri kurmak ve çalışmalarda bulunmak, ihtiyaç sahiplerine her türlü maddi ve manevi yardımda bulunmak amacıyla Kocaeli Arama ve Kurtarma Derneği kuruldu. 

07 Ocak 2023 21:53
Kocaeli Arama ve Kurtarma Derneği kuruldu

Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde tamamen gönüllük esasına uygun olarak kurulan Kocaeli Arama ve Kurtarma Derneği 25 üyeden oluşuyor. Mahmut Karaosmanoğlu’nun başkanlığında kurulan derneğin yönetim kurulu üyeleri ve kurucu üyeleri şöyle: 

Mustafa Bayrak     -     Başkan Yardımcısı
Abdurrahman Hacıhasanoğlu   -   Sekreter
Musa Özdemir    -     Geçici Muhasib
Süheyl Karaosmanoğlu    -     Katip Üye
Davut Eşe     -     Kurucu Üye
Cevat Küçük    -    Kurucu Üye  

DERNEK LOGOSUNDA 17 AĞUSTOS 1999 DEPREMİ UNUTULMADI

Dernek logosu kırmızı beyaz renklerde, yuvarlak en dış kısmı siyah daire içerisine alınmış hilal olan kısımda kırmızı font ile “KOCAELİ ARAMA VE KURTARMA DERNEĞİ” hemen iç kısmında ise İzmit’in sembolü olan saat kulesi ve 17 Ağustos 1999 depremine ithafen 03:02’de sabitlenmiş saat gözükmektedir. Saat kulesinin altında yine hilal içerisinde kırmızı zemin üzerine beyaz font ile “unutmadık unutturmayacağız” yazmaktadır.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.