BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmit Belediyesi kentin dört bir yanında yeni yıl coşkusunu yaşatıyor 

İzmit Belediyesi yeni yıla sayılı günler kala kentin farklı noktalarında vatandaşlara yeni yıl coşkusunu yaşatmaya devam ediyor  

27 Aralık 2022 15:47
İzmit Belediyesi kentin dört bir yanında yeni yıl coşkusunu yaşatıyor 

Yeni yıla sayılı günler kala İzmit Belediyesi kentin dört bir yanında yeni yıl coşkusunu vatandaşlara yaşatmaya devam ediyor. İzmit Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü, belediye önüne kurduğu ‘Yeni Yıldan Bir Dileğim Var' adlı stant ile İzmitli vatandaşların yeni yıldan beklentilerini dilek kutusunda topladı. Dilek kutusuna dileklerini atan vatandaşlara eski İzmit fotoğraflarının olduğu kartpostallar hediye edildi.   

DOYASIYA EĞLENİYORLAR 

İzmit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce kentin farklı noktalarında düzenlenen yüz boyama, çocuk oyunları, mini disko, mimDepo, eğlenceli yarışmalar, palyaço ve geleneksel hale getirilen kar küresi ile çocuklar ve aileleri doyasıya eğleniyor. Etkinlikler 31 Aralık tarihine kadar kentin farklı noktalarında devam edecek.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.