BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Bamder kahvaltısına yoğun ilgi

Kısa adı Bamder olan Başiskele Makedonya Rumeli Türkleri Dayanışma Derneği'nin kahvaltısı Bilgiç köfte salonunda yapıldı.  

25 Aralık 2022 16:17
Bamder kahvaltısına yoğun ilgi

Dayanışma adına yapılan kahvaltıya Yalakdere Kültür Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Kırbaş, İzmit Hacı Hızır mahalle muhtar Lütfü Lütfi Bodur, Kocaeli Trakya illeri Kültür Dayanışma Derneği Başkanı Ayten Kuşkonmaz map Hoytag Başkanı Özkan Göçenler, Başiskele Akparti ilçe başkanı Mustafa Karal, Başiskele Seymen Mahalle Muhtarı Bekir Gümüş ve dernek üyeleri katıldı.  

Rumeli hemşirelerin yoğun ilgi gösterdiği kahvaltıda tam bir dayanışma örneği sergilendi. Bamder başkanı Raşit İlhan ve yardımcısı Atilla Öntürk gelen konuklarını tek tek karşıladılar ve katılımdan dolayı teşekkür ettiler.Kahvaltıda Kurulması Planlanan federasyon ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.