BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Hürriyet’ten, Başhekim Aksu’ya hayırlı olsun ziyareti

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimliği görevine başlayan Prof. Dr. Maksut Görkem Aksu’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak başarılar diledi 

24 Aralık 2022 11:03
Başkan Hürriyet’ten, Başhekim Aksu’ya hayırlı olsun ziyareti

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, KOÜ Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi eski Başhekimi Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk’ün Kocaeli Üniversitesi Rektörlüğüne atanmasının ardından Başhekim görevine getirilen Prof. Dr. Maksut Görkem Aksu’yu ziyaret etti. Ziyarette Hürriyet’e; Başkan Yardımcıları Sibel Solakoğlu, Emirşah Torun ile Yaşar Kardaş, STK ve Esnaf Masası Koordinatörleri Eray Bodur ile Cem Serhat Dayanç eşlik etti.

“ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN”

Başkan Hürriyet, Prof. Dr. Maksut Görkem Aksu’ya yeni görevinin hayırlı ve uğurlu olmasını dileyerek, “Allah yardımcınız olsun. Çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum. İnşallah çok güzel hizmetler sunmaya devam edeceksiniz” dedi. Başhekim Prof. Dr. Aksu da nazik ziyaretleri ve güzel temennilerinden ötürü Başkan Hürriyet ve beraberindekilere teşekkür etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.