BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Elektrik kesintileri vatandaşı bezdirdi

İzmit’in bazı noktalarında sık sık elektriklerin kesilmesi tepkilere neden oluyor. Özelikle esnaflar açısından bu durum çok daha sıkıntılı bir hale dönüyor. 

06 Aralık 2022 18:29
Elektrik kesintileri vatandaşı bezdirdi

İzmit’te Çukurbağ Mahallesi sınırları başta olmak bazı noktalarda sık sık elektriklerin kesildiği saatlerce de karanlık da kalındığına dair bilgiler geliyor.

Sedaş adına bakım onarım çalışması yapılmıyor. Zaten böyle bir çalışma olsa günler öncesinden vatandaşlara mesajla bilgi de veriliyor.

Belli ki arıza kaynaklı sorunlar yaşanıyor. Her hafta aynı noktalarda kesinti yaşanması trafoların, enerji hatlarının kapsamlı bir şekilde gözden geçirilmesi gerektiğinin göstergesidir.

Gazetemizi arayan bir esnaf tepkisini şu sözlerle dile getirdi: Her hafta elektriklerimiz kesiliyor ve saatlerce de gelmiyor. Bugünde yaklaşık 2,5 saattir elektrikler gelsin diye bekliyoruz. Buzdolabında etlerimiz var, artık havalar soğudu ama bozulma ihtimali nedeniyle bu durum bizi tedirgin de ediyor. Bu soruna bir çare bulunsun. Yeter artık.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.