BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Petkim emeklileri mevlitte buluştu

Petkim emeklileri geleneksel olarak her yılsonunda olduğu gibi bu yılda Kocaeli Fuar içindeki Mustafa Pehlivan camiinde öğle namazına müteakip düzenledikleri mevlitte bir araya geldiler.  

04 Aralık 2022 07:06
Petkim emeklileri mevlitte buluştu

Okunan kura ı kerim, mevlit ve duaları vatanımız için canını vermiş tüm şehitlerimiz, yıllarca emek verdikleri her şeylerini borçlu oldukları Petkim’e emeği geçmiş vefat eden çalışma arkadaşlarına ve katılanların tüm ölmüşlerinin ruhlarına hediye edildi. 

Cami dışında kendi aralarındaki gönüllü arkadaşlarınca karşılanan ikram sırasında bol bol sohbet edilip eski günlerin yad edebildiği, yılların anılarının tazelendi. Tertip komitesi ; Mustafa Yaman, Ali Şişman, Kamil Terzi, Hülya Sezer Mengi, Şemsettin Aslan, Kemal Şimşir, Fahri Kampara, Cevat Körpe , Tevfik Tombaloğlu emeklilerimizi bir araya getirip hayır dualarını almanın kendilerini mutlu ettiğini özveri ile düzenledikleri etkinliklere artarak devam edeceklerini belirttiler. Petkim emeklileri Petkim’in kuruluş yıldönümü olan 04 Nisan da düzenlenecek buluşmada bir araya gelmek temennisiyle sözleşerek vedalaştılar.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.