BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Tarımdan kopuk bürokratlarla problemler çözülemez!

MARSİAD Başkanı Bahri Odabaş tarımdan kopuk bürokratlarla problemler çözülemez dedi. 

13 Kasım 2022 17:41
Tarımdan kopuk bürokratlarla problemler çözülemez!

Bahri Odabaş’ın yazılı açıklamasının içeriği şöyle:

Dün Tarım ve Hayvancılıktaki problemlerin çözümü için 70 yıllık deneyimlerini projeye dönüştüren bir dostum aradı. Projelerini sunmak için Bakanlıktan randevu aldığını ve tarım reformu Genel Müdürü Burhan Demirok ile görüştüğünü fakat Projelerini sunmaya vakitleri olmadığını, Bakanlıktan ümidini kestiğini ifade etti.

Bizim, ata tohumundan ve hayvan gübresiyle yetiştirdiğimiz ürünlerden bahsettiği zaman genel müdürün, bu monser tarımla 85 milyonu doyuramayız, topraksız tarıma geçmek zorundayız dediğini de ifade etti.

TARIMDA HER ŞEY VE TARIM İHTİSAS OSB LER RANTA DÖNÜŞMÜŞKEN!

Biz de yaklaşık 20 yıldır benzeri problemleri yaşadığımız ve hiçbir Tarım Bakanına ulaşamadığımız için kendi imkanlarımızla ve Belediyelerin destekleri ile ata tohumundan, hayvan gübresiyle çok kaliteli ve verimli ürünler üreterek, piyasa fiyatının altında binlerce vatandaşımızı doyuruyoruz. Ürettiğimiz ürünlerin yarısını da ücretsiz ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza dağıttık, hala tarladan ürün toplayanlar var.

Buradan ülkemizi yöneten Cumhurbaşkanımıza ve yönetmek iddiasında bulunan siyasi partilerin Genel Başkanlarına sesleniyorum. Ayda bir gününüzü işi bilen ve proje üreten insanları ve sivil toplum kuruluşlarını dinlemeye ayırmadığınız müddetçe ne tarım ve ne de diğer problemleri çözemezsiniz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.