BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Karamürsel Saadet, teşkilatlara örnek oluyor

Saadet Partisi’nin 8’inci Olağan Büyük Kongresi’nde tek aday olan Temel Karamollaoğlu genel başkanlığa tekrar seçildi. Karamollaoğlu kayıtlı 1.200 delegede arasından geçerli oy kullananların tamamının oyunu aldı. 

01 Kasım 2022 06:31
Karamürsel Saadet, teşkilatlara örnek oluyor

Kongrede ayrıca, 75 üyeli Genel İdare Kurulu (GİK) ile Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) üyeleri de belirlendi.

Saadet Partisi Karamürsel İlçe Başkanlığı Karamürsel’den 2 adet otobüs kaldırdı ayrıca birçok parti mensubu da kendi araçlarıyla Saadet Partisi 8.Olağan Büyük Kongresi’ne katılım sağladılar.

Başkan Sağlam: Karamürsel her zaman olduğu gibi bugünde Parti teşkilatlarımıza örnek oluyor, insanlar siyasi tartışmaların gölgesinde Karamürsel’den 2 otobüs Ankara’ya gitmek gerçekten büyük başarıdır dedi.

“Saatlerinizi iktidara ayarlayın” pankartının asıldığı kongrede seçim sürecine değinen Karamollaoğlu “Yeni bir başlangıcın şa fağındayız. Tarihi bir dönemecin eşiğindeyiz. Cumhuriyetimizin yeni yüzyılını inşa etmek için, artık geçmişin travmalarından hep birlikte kurtulmamız gerekiyor” dedi.

‘SEÇİM STARTINI VERİYORUZ’

Karamollaoğlu 2023 seçimlerini işaret ederek, “Kardeşlerim, işte bugün Bismillah diyerek, önümüzdeki seçimlerin startını veriyoruz” dedi.

Bugünden itibaren tüm teşkilatların, seçim çalışmaları için sahada olacağını belirten Karamollaoğlu, partililere şu çağrıyı yaptı:

“Bizi biz yapan, ahlaki ve manevi değerlerimizi ihya etmeye hazır mısınız? Kötülüğü hüsrana uğratmaya hazır mısınız? Zulmü, adaletle bertaraf etmeye hazır mısınız? Umutsuzluğu, umutla yok etmeye hazır mısınız? Yandaşlığı, liyakat ile değiştirmeye hazır mısınız? Yeni bir geleceği inşa etmeye hazır mısınız? Milletin İktidarında, her toplum kesimine hizmet götürmeye hazır mısınız? Yani özetle, B arış ve kardeşlik yurdu bir Türkiye’yi inşa etmeye hazır mısınız? İnanıyoruz k; zafer inananlarındır ve zafer yakındır.”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.