BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Kandıra Gençlerbirliği’nden Altınay Uçar’a ziyaret 

Kandıra GB durmak bilmiyor 1.Amatör Küme’de mücadele eden ve sezon hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Kandıra Gençlerbirliği Spor Kulübü’nde yönetimin sponsorlara yaptığı teşekkür ziyaretleri sürüyor.  

15 Ekim 2022 15:28
Kandıra Gençlerbirliği’nden Altınay Uçar’a ziyaret 

Son olarak Yönetim Kurulu üyeleri Mücahit Cici ve Ramazan Dağtekin, Protem Endüstriyel Temizlik San.ve Ticaret firması sahibi Altınay Uçar’ ı ziyaret ederek, kulübe verdikleri destek ve katkılarından dolayı teşekkür ettiler. 

Kandıralı iş insanı Uçar, bölge takımımıza her zaman maddi manevi destek olacağız, kulübümüze gençlerimize sahip çıkmak görevimiz, Kandıra Gençlerbirliği Spor Kulübümüzün kıymetli yöneticilerine nazik ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ederim. Kulüp yöneticilerimizi teknik heyeti ve futbolcularımızı başarılarından dolayı tebrik ediyorum, şampiyonluk yolunda üstün başarılar diliyorum şeklinde konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.