BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Geleceğin aşçıları

Bu yıl 4.’sü düzenlenen “GastroAfyon Fest Uluslararası Yemek Yarışması”nda Kocaeli Anadolu kalkınma Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek İçecek Hizmetleri öğrencileri 2 Altın, 1 Gümüş ve 2 Bronz madalya kazandı.  

11 Ekim 2022 21:05
Geleceğin aşçıları

Afyonkarahisar’da “Bizim Mutfağımızda Önce İnsan Pişer” sloganıyla bu yıl 4.’sü düzenlenen Uluslararası Afyonkarahisar Turizm ve Lezzet Festivalinden ilimiz Anadolu kalkınma Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri madalyalarla döndü. 

20 okulun katıldığı yarışmada  “1. Modern Türk Mutfağı Ekip Kategorisi’nde Kocaeli Anadolu kalkınma Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek İçecek Hizmetleri öğrencilerinden Erva Gürdal, Melek Taşkesen ve Yağmur Karadeniz’in hırladıkları “Bamya Çorbası, Ali nazik ve Bademli Keşkül” menüsü ile altın madalya kazandılar. 

Bireysel yarışta ise bir tek altın madalyanın verildiği “2. Modern Türk Mutfağı Ana Yemek Kategorisi”nde  Naz Başak Özen’in hazırladığı “Karabuğday Keşkeği Yatağında Bonfile Sarma” yemeği birincilik olarak altın madalya aldı. Aynı kategoride yarışan Dilan Karakaş ise “Kestane Püreli Levrek” ile Gümüş madalya aldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.