BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Sağlık-Sen’den Zinnur Büyükgöz’e teşekkür ziyareti

Sağlık-Sen Kocaeli Şube Başkanı Erdal Yıldırım ve yönetimi, Gebze Belediyesi tarafından geçtiğimiz hafta hizmete alınan Güzide 7/24 Bebek & Çocuk Kreşi için başkan Büyükgöz’e teşekkür ziyaretinde bulundu. 

30 Eylul 2022 22:38
Sağlık-Sen’den Zinnur Büyükgöz’e teşekkür ziyareti

7/24 esasıyla çalışan sağlık çalışanlarımızın ihtiyaçlarından doğan zorunluluk üzerine kurulan 7/24 kreş uygulamasından duydukları memnuniyeti dile getiren başkan Yıldırım, başta sağlık çalışanlarımız olmak üzere 7/24 esasıyla insana hizmet eden tüm çalışanlar adına yapılacak en önemli hizmetlerin başında gelen Kreş uygulaması, buradan örnek alınarak tüm Türkiye’ye yaygınlaştırılmalıdır. Yıldırım, “Vatandaşlarımızın bedensel, ruhsal ve sosyal iyilik halini sağlamak üzere görev yapan sağlık çalışanlarımızdan yola çıkılarak hayata geçirilen olmazsa olmazımız 7/24 esaslı kreş hizmeti için, başta başkanımız Zinnur Büyükgöz olmak üzere emeği geçen herkese sağlık çalışanlarımız adına teşekkür ediyorum, ifadelerini kullandı.

TÜRKİYE’NİN VE DÜNYANIN İLK VE TEK 7/24 KREŞİ…

Sağlık çalışanları adına yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Zinnur Büyükgöz, vatandaşlarımızın sağlığı için gece gündüz mücadele eden sağlık çalışanlarımız için hizmete alınan Güzide 7/24 Bebek & Çocuk Kreşi, vardiyalı çalışma saatleri göz önüne alınarak geliştirilen Türkiye’nin ve dünyanın ilk ve tek 7/24 hizmet veren kreşi olma özelliği taşıyor. 0-60 ay bebeklerin temel bakım ve gelişim ihtiyaçlarının karşılandığı kreşte; 24-66 ay yaş aralığındaki çocukların bilişsel, psikomotor, sosyal-duygusal ve öz bakım gelişimlerini desteklemek üzere programlar uygulanıyor.

Güzide 7/24 Bebek Çocuk Kreşinde çocukların çevre, toplum, hijyen bilincinin gelişmesi için eğitimler verdiklerini söyleyen Büyükgöz; “Kreşimizi büyüyen Gebze’de, büyüyen bir talep üzerine kurduk. Bu talep büyümeye devam ediyor. Yeni Bebek & Çocuk kreşlerimizle biz de hizmetimizi çoğaltmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.