BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Manav Kültürü Federasyonu’ndan Kaymakam Yaren’e hoş geldin ziyareti

Şükrü Başaran Başkanlığı’ndaki Kocaeli Manav Kültürü Dernekler Federasyonu yönetimi Kandıra’ya yeni atanan Kaymakam Ömer Lütfü Yaren'e hoş geldin ziyareti yaptılar. 

30 Eylul 2022 10:17
Manav Kültürü Federasyonu’ndan Kaymakam Yaren’e hoş geldin ziyareti

Farklı siyasi görüşlere mensup kişilerin bir araya gelerek kurdukları Kocaeli Manav Kültürü Dernekler Federasyonu yönetimi ziyaret turlarına aralıksız devam ediyor. 

Kısa bir süre önce Kandıra İlçe Kaymakamlığı’na atanan Ömer Lütfü Yaren’i de makamında ziyaret ederek hoş geldiniz dediler. Başkan Şükrü Başaran faaliyetleri ile ilgili Kaymakam Yaren’e bilgi verdi. 

‘Tek gayemiz manav kültürünü yaşatmak’ dedi. Her iki grupta yer alan isimlerde sıcak ve samimi şekilde gerçekleştirilen söz konusu buluşmada birbirlerine başarılar dileklerinde bulundu. İşbirliği ve diyaloğun önemine de dikkat çektiler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.