BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Çetin Sarıca: Cumhuriyet Parkı’yla ilgili lütfa ihtiyacımız yok

İzmit Belediyesi Başkanvekili Çetin Sarıca, Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisinde gündeme gelen Cumhuriyet Parkı projesi ile ilgili olarak, “Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Tahir Büyükakın’dan Cumhuriyet Parkı’yla ilgili herhangi bir lütfa ihtiyacımız yoktur” dedi 

24 Ağustos 2022 12:32
Çetin Sarıca: Cumhuriyet Parkı’yla ilgili lütfa ihtiyacımız yok

İzmit Belediyesi Başkanvekili Çetin Sarıca, bugün gerçekleşen Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisinde gündeme gelen Cumhuriyet Parkı projesi ile ilgili olarak protokolle devir kararının aldatmaca olduğunu ima ederek Büyükşehirde 2005 yılında alınan meclis kararını hatırlattı, 20 dönüm altında olan alanların ilçe belediyelerine devredilmesinin gerektiğinin altını çizdi.

“KANUN VE NİZAM OLURSA ÇÖZÜLECEKTİR”

2005 yılında Kocaeli Büyükşehir Belediye meclisinde alınan kararı da yayınlayan Sarıca, “Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Tahir Büyükakın’dan Cumhuriyet Parkı’yla ilgili herhangi bir lütfa ihtiyacımız yoktur. Büyükakın’dan; Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından 17.02.2005 tarih ve 433 sayılı karar ile alınan karara uygun hareket etmesini bekliyoruz. Bu da ilgili KBB Meclis kararının belgesidir. Bu belgeye göre yani kanun ve nizama göre hareket ederse herhangi bir sorun teşkil etmeden bu konu dostane bir şekilde çözülecektir” ifadelerini kullandı. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.