BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Derince’de kazanan dostluk oldu

Derince Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü’nün düzenlediği Yaz Kur'an Kursları Futbol Turnuvası'nda heyecan oynanan final müsabakasının ardından sona erdi 

18 Temmuz 2022 16:41
Derince’de kazanan dostluk oldu

18 KURS MERKEZİNİN KATILIMIYLA

Derince Müftülüğü’nün ilçe genelinde açtığı Yaz Kur’an Kurslarında eğitim gören öğrenciler, kendileri için düzenlenen futbol turnuvasında mücadele etmenin heyecanını yaşadı. Derince Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü’nün öncülüğünde gerçekleşen turnuva ilçede eğitim verilen 18 kurs merkezinin katılımıyla gerçekleşti. Bahattin Çelik Spor Kompleksi’nde devam eden ve dostça mücadeleye sahne olan turnuvanın final müsabakası 15 Temmuz tarihinde gerçekleşti.

ŞAMPİYONLUK MEDİNE CAMİİ’NİN

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Bayraktar’ın da takip ettiği turnuvanın final karşılaşmasında Medine Camii Kur’an Kursu ile Murat Evler Camii Kur’un Kursu takımları karşı karşıya geldi. Büyük heyecana sahne olan maçı 4-1’lik skorla kazanan Medine Camii Kur’an Kursu, bu yılki turnuvayı şampiyonlukla noktalamayı başardı. Turnuvanın ardından ise düzenlenen törenle dereceye giren takımlara kupaları verilirken, öğrenciler de madalya ile ödüllendirildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.