BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

15 Temmuz, NATO karargahlarında hazırlanmış hain bir darbe girişimdir

ADD İzmit Şubesi Başkanı Ahmet Kavaz 15 Temmuz, NATO karargahlarında hazırlanmış hain bir darbe girişimdir dedi. 

14 Temmuz 2022 05:58
15 Temmuz, NATO karargahlarında hazırlanmış hain bir darbe girişimdir

İşte o açıklamanın içeriği:

15 Temmuz, FETÖ'cü Türk subayları üzerinden planlanarak yürütülmüş, FETÖ'cü sivil unsurların ve içimizdeki gerici hainlerinde da desteği alınarak bizzat ABD öncülüğünde, NATO karargahlarında hazırlanmış hain bir darbe girişimdir. Bu ihanette, ABD ve NATO’nun yanı sıra devletin tüm kılcal damarlarına kadar nüfuz etmesine göz yuman, adeta darbeye giden yolda onlara yeşil ışık yakan tüm siyasal iktidarlarında sorumluluğu büyüktür.

Emperyalizm, Türkiye Cumhuriyeti'ni yıkmaya, ülkemizin birlik bütünlüğünü bozmaya yönelik iki ihanet örgütünü uzun yıllar beslemiş ve desteklemiştir. Bunlardan bir tanesi ABD’nin Ortadoğu’daki kara gücü olan bölücü terör örgütü PKK, diğeri ise din, tarikat eksenli yeminli Cumhuriyet düşmanlarından biri olan Fethullahçı örgütlenmedir.

15 Temmuz darbe girişimi, Demokratik, Laik Atatürk Cumhuriyetini yıkıp, yerine din tarikat eksenli ABD’nin kuklası gerici bir din devleti kurulmasına yöneliktir. Halkımız bu kirli oyunu, 15 Temmuz gecesi verdiği şehit ve gazileri ile bozmasını bilmiş, Ülke bütünlüğüne ve devletine sahip çıkmıştır. 15 Temmuz ihanet girişiminin önlenmesinde büyük payı olan Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in şahsında tüm şehitlerimize saygı ve minnetle

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.