BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Derinceli gençlere sınav öncesi seminer

Derince Belediyesi, LGS, TYT ve AYT sınavına girecek öğrenciler için "Sınav Kaygısı ve Baş Etme Yöntemleri, Stres Yönetimi" konularında seminerler düzenliyor 

22 Mayıs 2022 17:00
Derinceli gençlere sınav öncesi seminer

LGS, TYT VE AYT SINAVLARI

2021-2022 Eğitim-Öğretim döneminin sonuna doğru gelinirken, öğrencileri bu kez sınav heyecanı sardı. Yoğun bir sınav takviminin yer aldığı Haziran ayında ilk olarak ortaokul öğrencileri LGS sınavına girecek. Ardından bu kez lise öğrencileri üniversiteli olmak için TYT ve AYT sınavlarında ter dökecekler. Uygulamalarıyla her zaman öğrencilerin yanında olan Derince Belediyesi de yaklaşan bu zorlu sınav maratonu öncesi öğrencilerin sınav stresinin en aza indirmeleri için çeşitli seminerler düzenliyor. 

BAŞKAN AYGÜN YANLARINDA

Bu kapsamda Derince Belediyesi Engelsiz Yaşama Destek Merkezi Psikologları Rabia Budak ve Yasin Eksen öğrencilerle buluştu. "Sınav Kaygısı ve Baş Etme Yöntemleri, Stres Yönetimi" konularında düzenlenen seminerler Fatih Gençlik Merkezi ve Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi’nde gerçekleşti. Seminerleri takip eden Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de Gençlik ve Spor Merkezleri bünyesinde çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiğini belirterek, öğrencilere sınavlarında başarılar diledi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.