BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İYİ Parti Başsikele’den BKDD’ye ziyaret

Başiskele’nin Bahçecik semtinde kurulan Bahçecik Kültür ve Dayanışma Derneği, yeni yönetiminin artından tebrikleri kabul etmeye devam ediyor. 

02 Nisan 2022 06:12
İYİ Parti Başsikele’den BKDD’ye ziyaret

İyi Parti Başiskele İlçe Başkanı Ayşe Rüzgar ve yönetimi dün akşam Bahçecik Kültür ve Dayanışma Derneği’ne (BKDD) yeni yönetimi için hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başiskele’nin önemli yapılarının bir araya geldiği bu toplantıda Başiskele ve Bahçecik’in sorunları üzerine konuşuldu.

Geçtiğimiz günlerde Bahçecik yolu üzerindeki setlerden rahatsızlığını dile getiren BKDD yönetimi, bu konuyu Ak Parti Başiskele İlçe Başkanı Ayşe Rüzgar ile de masaya yatırdı. 

BKDD Yönetim Kurulu Turan Şen, dernek olarak faaliyet gösterdikleri ‘Bir Konu Bir Konuk’, Doğa Yürüyüşleri, Çanakkale Gezisi’nin değerlendirmelerinin ardından planlanan Bosna ve Kıbrıs gezisi ve resim sergisi hakkında bilgilendirmeler yaptı. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.