BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Kandıralılar Sinan Yolcu ile ziyaret turunda

Kuruluşunun 29. Yılını kutlayan Sinan Yolcu Başkanlığındaki Kocaeli Kandıralılar Derneği yöneticileri Kandıra’da seri ziyaretlerde bulundu. 

01 Nisan 2022 23:50
Kandıralılar Sinan Yolcu ile ziyaret turunda

25 Mart 2022 günü genel kurulunu İzmit Otel Asya’da toplayan ve 15.Başkanı İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Sinan Yolcu ile birlikte yeni yöneticilerini seçen Kocaeli Kandıralılar Derneği ilk ziyaretini Kandıra’ya yaptı.

Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Yolcu, Yönetim Kurulu üyeleri; Salim Yaşar, Erdal Baykara ve Altınay Uçar, Denetim Kurulu Başkanı Ahsen Okyar, Denetleme Kurulu üyeleri; İbrahim Yılmaz ve Timuçin Sevilmiş, Danışma Kurulu üyeleri; Ali Kocatürk, Recep Yıldız ve Volkan Bulgurcu’dan meydana gelen Kocaeli Kandıralılar Derneği yöneticileri; Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kızmaz, Korkmaz Çelik Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı Kokmaz, İş Bankası Müdürü Serkan Geçgen ve İlçe Yazı İşleri Müdürü Ergün Şen’i makamlarında ziyaret etti.

Ziyaretlerde; Dernek Yönetim Kurulu üyesi Mimar Mücahit Küçükcici’nin yazdığı “Kandıra” şiirinin yer aldığı çerçeveli tablo da takdim edildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.