BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Gelecek Kocaeli’den İstiklal Marşı tablosu 

Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanlığı Mehmet Akif Ersoy tarafından yazılan İstiklal Marşımızın kabulünün 101. yıldönümü nedeniyle kuşe kağıda basılı İstiklal Marşı ve Bayrağımızın yer aldığı tabloyu esnaf ve vatandaşa dağıttı. 

13 Mart 2022 22:06
Gelecek Kocaeli’den İstiklal Marşı tablosu 

Gelecek Partisi İzmit İlçe Başkanı Ömer Uçar, başkan yardımcıları Ercan Kahraman ve Abdurrahman Berrak ile birlikte kuşe kağıda basılı İstiklal Marşı ve Bayrağımızın yer aldığı tabloyu esnaf ve vatandaşa dağıttı.

Bastırdıkları tabloların dağıtımını sağlayan Kocaeli İl Başkanı Serap Çakır yaptığı açıklamada, “İstiklal Marşı, kurtuluş savaşındaki o büyük mücadeleyi bizlere en iyi şekilde aktaran, vatanın bağımsızlığı ve birlik beraberliğimizi en güzel şekilde ifade eden bir metindir. Bu mücadelenin anısının gelecek kuşaklara en iyi şekilde aktarılması için bu çalışmayı yapıyoruz. Esnaflarımızın yapılan tabloyu çerçeveletip işyerlerinde asmalarını tavsiye ediyorum” dedi. Dağıtılan İstiklal Marşı'nın ve Bayrağımızın yer aldığı tablo; esnaf ve vatandaşlar tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.