BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Yazın sokakta, kışın salonda

Başiskele Belediyesi, kültür sanat etkinlikleri kapsamında ‘Ali Baba’nın Çiftliği’ adlı çocuk tiyatrosunu miniklerle buluşturdu.  

04 Mart 2022 09:28
Yazın sokakta, kışın salonda

HEM EĞİTİM HEM EĞLENCE

Miniklerin eğlenerek ve öğrenerek vakit geçirmeleri adına çeşitli etkinlikler düzenleyen Başiskele Belediyesi, kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında minikleri tiyatro oyunlarıyla buluşturuyor. Yaz aylarında mahalle mahalle açık havada düzenlenen tiyatro oyunları, kış aylarının gelmesi ile birlikte salonlarda oynanmaya devam ediyor. 

KARŞILIKLI SOHBET EŞLİĞİNDE

Bu kapsamda, Yeniköy Kültür Merkezinde düzenlen ‘Ali Baba’nın Çiftliği’ adlı müzikli çocuk tiyatrosuna hava şartlarına rağmen minikler yoğun ilgi gösterdi. Tiyatro oyuncuları ile minik tiyatro severlerin sürekli etkileşim içinde olduğu, karşılıklı sohbet ve müzikler eşliğinde dansların edildiği oyunda minikler eğlenirken öğrendi. Etkinliğe katılım sağlayan minikler ve ebeveynleri emeği geçenlere teşekkürlerini iletirken, Başkan Özlü etkinlerin artarak devam edeceğini dile getirdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.