BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Hürriyet, Ardahanlıların heyecanına ortak oldu

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, ilki düzenlenen Darıca Ardahan Tanıtım Günleri’nin açılışında Ardahanlı hemşerilerini yalnız bırakmadı 

06 Şubat 2022 21:14
Başkan Hürriyet, Ardahanlıların heyecanına ortak oldu

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, CHP Parti Meclisi Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı,  İzmit Belediyesi Koordinatörleri Ozan Aksu, Hakan Yalçın, Nurullah Özer ve Birol Sağlam, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş ve CHP Körfez İlçe Başkanı Bülent Yıldız ile birlikte Darıca Ardahanlılar Derneğinin ev sahipliğinde Darıca kapalı semt pazarında düzenlenen Ardahan Tanıtım Günleri açılışına katıldı. Açılışta Hürriyet, Ardahanlıların büyük ilgisiyle karşılaştı.

STANTLARI ZİYARET ETTİ

Her zaman hemşeri derneklerinin yanında olan Başkan Hürriyet, ilki düzenlenen tanıtım günlerinde de Ardahanlıların heyecanına ortak oldu. Etkinlik kapsamında kurulan stantlardaki Ardahanlıları selamlayan Başkan Hürriyet, tanıtım günleri için alanda bulunan vatandaşlarla bol bol fotoğraf çektirdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.