Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yayınladığı 5 günlük hava durumu tahminine göre önümüzdeki iki gün, başta İstanbul olmak üzere yurdun batısında sağanak bekleniyor. Hafta başından itibaren ise sağanaklar yurdun tamamına yayılacak.
Bugün İstanbul, Kocaeli, Tekirdağ, Kırklareli, Edirne Çanakkale, Bursa, Yalova, Balıkesir, Manisa, İzmir, Uşak, Aydın, Denizli, Burdur ve Muğla'da sağanak bekleniyor. Öte yandan Antalya'da ise gök gürültülü sağanak olacağı tahmininde bulunuldu.
İSTANBUL VALİLİĞİ'NDEN UYARI
İstanbul'da etkili olacak sağanak konusunda valilikten de uyarı geldi.
Sosyal medyadan paylaşılan açıklamada "Bu gece saatlerinde başlayacak sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanakların Pazar sabah saatlerinden itibaren bölgemizin batısında kuvvetli olması bekleniyor" denildi.
HAFTA İÇİ SAĞANAK VE YER YER KAR YAĞIŞI BEKLENİYOR
Pazar günü Marmara ve Ege'de yoğunlaşacak olan sağanak, Pazartesi günü yurdun batı kesimine tamamen yayılacak. Hafta içinde ise yurdun tamamı sağanak yağışların etkisi altına girerken, yer yer kar yağışı da bekleniyor.
Sürücüler dikkat! D-130 İzmit istikameti 22 Mayıs’a kadar trafiğe kapalı
O kongreye Gonca Engelsiz Yaşam Merkezi ritim grubu damga vurdu
Bu kul hakkıdır, hak gaspıdır
Celal Bayraktar’dan öğrencilere çarpıcı uyarı!




