BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İşten atılan işçi beyzbol sopasıyla başkana saldırdı

Başiskele Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Kandemir, işten atılan eski bir belediye çalışanı ile kardeşi tarafından darp edildi. 

01 Kasım 2021 01:27
İşten atılan işçi beyzbol sopasıyla başkana saldırdı

İddialara göre Başiskele Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Kandemir, Karşıyaka’da saha çalışmalarını incelerken disiplin kurulu kararı ile iş hakkı feshedilen Kerim Dündar Öztürk ve kardeşi Furkan Öztürk yanına geldi ve aralarında sözlü tartşma çıktı.

Sinirlerin gerildiği dakikalarda Kerim Dündar Öztürk'ün kardeşi Furkan Öztürk, elbisesinin içinden çıkardığı beyzbol sopasıyla Başkan yardımcısı Kadir Kandemir’e vurarak darp etti. Bu kavga araya giren esnaflar ve zabıta ekipleri tarafından sona erdirildi.

Hastaneden darp raporu alan ve Savcılığa suç duyurusunda bulunan Başkan Yardımcısı Kandemir'in şikayetiyle iki kardeş önce gözaltına alınıp ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldılar. Bir gün sonra Cumhuriyet Savcılığı'ndan gelen itirazla kamu görevlisine planlı şekilde saldırmak suçlamasıyla bir kez daha gözaltına alınıp çıkarıldıkları mahkeme heyetinin kararı ile tutuklanarak cezaevine konuldular.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.