BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Yeniköy’de yollar yenileniyor

Başiskele’nin genelinde yol yapım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdüren Başiskele Belediyesi, kente yeni parke yollar kazandırmaya devam ediyor. 

20 Ekim 2021 21:18
Yeniköy’de yollar yenileniyor

Başiskele’de vatandaşların talepleri ve programlar çerçevesinde yürütülen yol çalışmaları yoğun tempoda sürüyor. Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yeniköy Merkez Mahallesi Komut ve Ecrin Sokak’ta parke yol çalışması gerçekleştiriyor. 

ALT YAPISI TAMAMEN YENİLENEN SOKAKLARA YENİ PARKE YOL

Yeniköy Merkez Mahallesi’nde İSU ve SEDAŞ tarafından alt yapısı tamamen yenilenen yolların üst yapısı da yenileniyor. Başiskele Belediyesi ekiplerince şantiye alanı haline gelen mahallede parke yol çalışmaları için hazırlık yapılıyor. Hummalı bir şekilde çalışan ekipler, yolların kaldırım bordür taşlarını döşemeye başladılar. Daha sonra kilitli parke taşlarıyla döşenecek olan yollar, vatandaşlar için daha konforlu ve güvenli hale getirilecek.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.