BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Şık Tasarımlar ile en Trend KÜPE Kombinleri Lal Pırlantada

Pırlanta baget küpeler, yüzükler ve kolyeler artık hep bir aradadır. Sizler için özel olarak seçtiğimiz uyumlu takıları set halinde karşınıza getirdik. En güzel ve en sevilen benzer tasarımlarla üretilmiş takılar artık aynı setin içinde sizleri bekliyor. 

21 Eylul 2021 01:09
Şık Tasarımlar ile en Trend KÜPE Kombinleri Lal Pırlantada

Baget modellere ek olarak farklı şekillerde tasarlanan takı setlerine de yine sitemizden göz atabilirsiniz. Set halinde satılan modelleri dilerseniz tek tek olarak da satın alabilirsiniz. Trendi yakalama konusunda üstün başarılar gösteren lal pırlanta da modaya uygun özel tasarım setleri beğenilerinize sunulmuştur.

Tektaş Pırlanta Kombinleri

Pırlanta küpeler, yüzük ve kolyelerin en güzelleri bir araya getirildi ve sizler için aynı sette buluştu. Özel günlerin en vazgeçilmez hediyeleri arasında yerini çoktan almış olan pırlantalara bir de Lal pırlanta farkıyla göz atın. 

Kategoride en önlerde yerini almış pırlantalar arasından itinayla seçilmiş takım kombinler, cazip fiyat avantajları ile hazırlanmıştır. Pırlanta tektaş küpe modellerinin de içinde yer aldığı setler arasından seçim yapılması gerçekten zordur. 

Set içerikleri talebinize göre değiştirebilir ya da sette yer alan her hangi bir ürünümüz tek başına da satılabilir. Dilerseniz kendi setinizi kendiniz de oluşturabilirsiniz. Set oluşturmak isteyenleri bekleyen büyük indirim fırsatları bulunur. İndirimleri kaçırmadan yakalamak ve detaylara göz atmak için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Zümrüt Pırlanta Kombinleri

Zümrüt küpe, kolye ve yüzükten meydana gelen zümrüt takı setlerimiz, çok özel fiyatlarla sizlerin beğenisine çıkarılmıştır. Zümrüt taşının benzersiz hissi, pırlantanın ışıltısıyla bir araya geldi ve ortaya mükemmel tasarımlar çıktı. Zümrüt taşlı ürünlerimizle beraber, safir taşlı setlerimiz ve yakut taşlı setlerimiz de sizlere sunulmuştur. 

Belli bir miktarda ve üzeri tüm alışverişlerde sizlere çok şık bir hediye sürprizimiz var. Pırlanta ile süslenmiş hayat ağacı modelli kolyemiz hediyemizdir. Bu hediyeyi sevdiklerinize verdiğinizde çok mutlu olacak ve boyunlarından hiç çıkarmak istemeyeceklerdir. Hayat ağacı sembolü, aşkın sevginin ve ailenin sembolüdür. Bu yönüyle manevi yönü oldukça yüksek bir hediyedir. Maddi ve manevi olarak herkesi mutlu edecek bu ürün sizlere belirlenen limiti bulan alışverişlerinizle beraber tamamen ücretsiz olarak gönderilir. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.