BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Dekan Yardımcısı kitaplarını Şehit Kütüphanesi’ne bağışladı

Körfez Yarımca Atalar Mahallesi'nde ikamet eden, Beykent Üniversitesi'nde Öğretim Görevlisi olarak vazife yapan; aynı üniversite de İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı olarak hizmet veren Dr. Asuman Kutlu; Körfez'de Şehit Jandarma Uzman Onbaşı Erdi Demirer ve Şehit Komando Er Emre Kaan Arlı adına kurulacak olan Şehitler Kütüphanesi için, kendisine ait 165 kitabı bağışladı.  

07 Mayıs 2021 05:07
Dekan Yardımcısı kitaplarını Şehit Kütüphanesi’ne bağışladı

Bağışladığı kitapların Adını- Yazarını ve Yayınevini gösteren listeyi imzalı bir şekilde kütüphanenin kurulumunu sağlayan Gazeteci Mustafa Eranıl'a teslim eden Dr. Asuman Kutlu, böyle güzel ve anlamlı bir hizmeti gerçekleştiren ve destek verenlere teşekkür ettiğini belirtti. Atalar Mahallesi Muhtarı Fitnat Gündüz'ün vesilesi ile kitapları teslim eden Dr. Asuman Kutlu, kurulacak kütüphane ile ilgili kütüphanenin kurulumunu sağlayan Gazetci Mustafa Eranıl'dan bilgi aldı. Bilgi veren  Mustafa Eranıl ise, 'Verdiğiniz bu kitap desteğinden dolayı teşekkür eder; bilime ve insanlığa sağlayacağınız çalışmalarınızda üstün başarılar dilerim' dedi.
 
KAMAPANYA DEVAM EDİYOR
 
Kampanyanın bayram sonrasına kadar devam ettiğini belirten Mustafa Eranıl, kitap desteğinde bulunacak insanların kendisiyle 05332520975 numaralı telefondan irtibata geçebileceğini belirtti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.