BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmitliler kapanma sonrası pırıl pırıl sokaklara çıkacak

Tam kapanma dönemini fırsata çeviren İzmit Belediyesi İzmit’in cadde, sokak ve kaldırımlarını sarı-beyaz, tüm merdivenleri ise rengarenk boyayarak kullanışlı ve estetik bir görünüme kavuşturuyor. 

03 Mayıs 2021 20:51
İzmitliler kapanma sonrası pırıl pırıl sokaklara çıkacak

Tam kapanma dönemini fırsata çeviren İzmit Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri kente ince dokunuşlarla imza atmaya devam ediyor. Tam kapanma dönemi nedeniyle boşalan sokaklarda çalışmalarını hızla yürüten ekipler kaldırım, refüj ve merdivenleri renklendirerek şehre canlılık kazandırıyor.
 
KENT TRAFİĞİ İÇİN ÖNEMLİ
 
Şehir içi ulaşımda oldukça önemli yere sahip olan ana cadde ve sokaklarda yaya, orta refüj ve kaldırımlarda yapılan yenileme çalışmaları kapsamında boyanıyor. Sarı ve beyaz renklerde boyanan bordür taşları özellikle araç sürücüleri için önemli olup şık görüntüsüyle de caddeye ayrı bir estetik görüntü katıyor. 
 
İZMİT’TE RENKLİ ÇALIŞMALAR
 
Kent merkezi başta olmak üzere Malta Mahallesi, Cumhuriyet Mahallesi ve Kadıköy Mahallesi’nde süren çalışmaların yanı sıra belediye ekipleri kentteki merdivenleri de rengarenk boyamaya devam ediyor. Yoğun bir çalışma içerisinde olan İzmit Belediyesi personeli kentin farklı noktalarındaki tüm merdivenleri özel dokunuşlarla bahar renkleriyle güzelleştirecek.
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.