BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Davutoğlu hükümete seslendi

Artan geçim sıkıntısına bağlı intihar haberleri üzerine kamera karşısına geçen Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, "Millet tükeniyor. Çekildiğiniz fil dişi kulelerden çıkıp halkın halini anlayın. Derhal tedbir paketi açıklayın" diyerek iktidara seslendi. 

02 Mayıs 2021 21:14
Davutoğlu hükümete seslendi

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, artan geçim sıkıntısına bağlı intihar haberleri üzerine sosyal medyadan görüntülü paylaşımıyla iktidara “Millet tükeniyor” diye seslendi.
 
“FİL DİŞİ KULELERDEN ÇIKIP HALKIN HALİNİ ANLAYIN”
 
“Hepimiz ve başta iktidardakiler çok ciddi bir muhasebe yapmak zorundadır” diyen Davutoğlu, şöyle konuştu:
 
*Halkın duygularından kopmuş, empati duygusunu yitirmiş iktidar sahiplerine sesleniyorum. Artık yeter! Milletin sabrı tükeniyor. Çekildiğiniz fil dişi kulelerden çıkıp halkın halini anlayın.
 
*Derhal tedbir paketi açıklayın. Bu tedbir paketini de yine 3-5 yandaşa peşkeş çekeceğiniz bir paket haline dönüştürmeyin. Milli gelirimizin makul bir miktarını doğrudan sosyal yardıma ihtiyaç hisseden halka, esnafa, işsize, işçiye, çiftçiye ayırın ve derhal dağıtın. Mübarek Ramazan gününü cehenneme çevirmeyin.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.